lördag 15 augusti 2015

Borta bra men..

Kaffe på hemma på gården med Camilla <3
Efter några dagar i Stockholm är det lilla livet, det som innefattar kaffe på gården, hundpromenader i skogen, matjessill, fruktsallad och rofylld tystnad, väldigt uppskattat. Så dagarna efter hemkomst var det lugn som gällde. 

Badliv
Camilla kom och fikade gånger flera, Emelie umgicks med Emil och Filip och badade timme efter timme, jag umgicks med Therese ibland, Magnus F ibland och båda ibland och hundarna njöt av våra skogliga äventyr (läs behagliga promenader i lika behagligt tempo). 

Från timmar på Gröna Lund till timmar i vatten <3
I fyra dagar lät vi livet gå i denna lugna lunk och det var behövligt och otroligt skönt. All stress försvann, klockan existerade inte i våra medvetanden och livet fick vara precis så bra som livet kan vara. 

Matjessill är också en form av livskvalitet
Som alltid är det kontrasterna som gör skillnaden. Möjligheten att kunna uppleva olika saker, olika känslor och olika samhällen som gör att det går att uppskatta det mesta på ett annat sätt. Det lilla livet blir så otroligt värdefullt i jämförelse med det stora, även om det också har sin charm.

Precis som pizza är för andra
Även solen var väldigt uppskattad när den tittade fram dessa dagar. Efter allt regnande denna sommar, märks de verkligen vilken skillnad lite solsken gör både med humör och ork. Naturligtvis har det medfört en och annan solnedgång att njuta av och som om inte det var nog sken även månen helt fantastiskt nattetid. Någon sen biltur i syfte att skjutsa folk till dans i skogen hanns också med under dessa dagar och till och med det var riktigt trevligt. 

Månen & dans i skogen
Jag hann till och med läsa böcker och, när jag vilat lite, börja att städa lite i huset och till även tvätta en del fönster. Energin kom sakta tillbaka och det var underbart. Såna dagar behövs, dagar när allt får gå på tidlöst. Dessa dagar hann jag även hälsa på mamma och pappa. Det var bra dagar och för den delen nätter. Känslan av frihet var total och det är en värdefull känsla. 

En & annan solnedgång

Inga kommentarer: