söndag 13 september 2015

En vecka

Morgonsol på gården
En vecka. Det vill säga en arbetsvecka efter semestern och den gick ganska fort ändå. Energin höll och verkade dessutom vara relativt intakt när fredagen kom. Arbetstiden hölls inom ramen för normal arbetstid det i sig borde ha varit skäl nog för klappar på den egna axeln och egenhändigt utfärdat diplom, men det räckte bra med vetskapen att jag orkade nåt mer än att jobba. 

Frukostdate med kollega
Kollegial kväll med mat och skratt i syfte
att lyfta stämningen inför hösten
Anna-Britta & Camilla på kollegial middag
Det var dessutom väldigt trevligt att träffa arbetskamraterna. Med dem blir det många skratt. Dock var de flesta överens om att det var en lite dyster stämning mot hur det kan vara, så i syfte att bryta den bestämde vi oss för att träffas efter arbetet och äta tillsammans. Det var en synnerligen bra idé, för vi skrattade så magmusklerna fick sig en rejäl omgång och känslan av lycka faktiskt kom smygandes. Även en frukostdate med ytterligare en kollega har hunnits med. Återgången till arbetet efter semestern började därmed på ett väldigt bra sätt. 

Vacker värld
Tid i trädgården
Fortsatta vandringar i ur & skur
Naturligtvis hade Murphy ett finger med i spelet, men något annat var inte heller att förvänta. Den karln klarar av att vara överallt och alltid, så det är bara att göra det bästa av det. När semestern var slut och kontorets fönster var det som visade upp utanförvärlden, kom solen fram igen. Efter en regnig och kall sommar tyckte den då äntligen att det var dags att visa upp sig. Nåja, med normala arbetstider har även solen hunnits med att njuta av. Vandringarna morgon och kväll med husgudarna fortsatte trots att vardagslivet återkommit. När fredagskvällen kom, satt jag i trädgården och grillade kött medan jag faktiskt kände mig helt lycklig. Det är en go känsla att ha. 

Nätverk 

Inga kommentarer: