fredag 30 augusti 2013

Hästkrafter och hyllspets

En lysande dag helt enkelt
Vilken dag det har varit. Den började med en rivstart i samma sekund, som Emelie och jag upptäckte att vi inte hört alarmet igen. Det ordnade sig, vi kom i tid ändå. Väl på plats visade det sig ganska omgående hur dagen skulle komma att bli och så blev den också. Det har varit en helt galen dag, men mycket skratt och underbara kollegor. Den har inte bara varit rolig, den har varit effektiv också. Det är så alla dagar med mycket vardag borde vara. En viktig punkt för dagen, har varit hyllspets och rysch. Det hade jag inte trott när jag gick till jobbet i morse.

Hasse gör ett riktigt hästjobb
Förutom vardagslycka i form av skratt på jobbet, har det även varit en förvirrad dag. Till exempel skjutsade jag Emelie på ridning och det i sig var väl helt i sin ordning. Eller det hade det varit, om det inte vore så att Emelies ridning drar igång först nästa vecka. Snopet skrattande fick vi åka därifrån utan nån ridning för Emelies del.  

Man ska inte se skogen för bara träd 
Istället för hästliv tillsammans med Varghedens islandshästar, begav vi oss iväg till Majan och Hasse och deras hästar, hundar, chinchillor med mera. Kaffe inmundigades, hästarna avnjöts och eftermiddagen blev trevlig trots att den inte blev riktigt som vi hade planerat. 

Älskar att vara i naturen - så vackert & så energigivande
Två kortare promenader i skogen hanns också med, till husgudarnas stora lycka. Utanför Hasse och Majans hus finns det nämligen en perfekt liten stig ut i skogen. Hundarna, som aldrig blir trött på att knalla runt, njöt lika mycket idag som alla andra dagar med skogsdoft och tallar.  

Nya vägar i livet 
Efter Hasse och Majan for vi till Emelies pappa. Han höll på att flytta som bäst, så det gav en förkänsla för vad som komma skall även för vår del. Som vi väntar, men det står antagligen inte på förrän det är dags även för vår del att bege sig till lilla huset.

Bland flyttsakerna hittade Emelie några av sina idolsamlargrejer.
Vild-Hasse -  det är nog en av de största idolerna Emelie har
Väl hemma var det kaffe i kärt sällskap som gällde. Även det var trivsamt. Det är skönt att sitta och titta ut på stjärnorna, småprata och komma fram till en del viktiga slutsatser i livet. Fast kvällen har inneburit fler saker än bara kaffe. Det har sms:ats och det har skickats meddelanden. Tider har ramlat in för en meditationscirkel, medial utveckling och samling runt en bok. Det kommer att bli en spännande höst det här minsann och jag älskart.

Styrka och kraft snyggt paketerat

Inga kommentarer: