söndag 7 juli 2013

Tidlöst & hopplöst galet

En solig dag med privat kock, sollapande hos kär vän, hundliv, vattenliv och vinliv.
Ledig och sol, vilken underbar kombination. Lördagar är underbara dagar, det är liksom den dagen när man har all tid i världen. Det är ingen jobbdag dagen därpå och det har inte varit en jobbdag samma dag, som stulit en del av ens energi. Så för att fira den helt tidlösa veckodagen klev jag upp klockan jättetidigt och njöt av soluppgången och fridfullt inmundigat kaffe, innan jag gick i säng och sov nån timme till. Det är ledig frihet, att inte ens behöva titta på klockan och tänka: f_n, nu ska jag strax upp, jag måste sova. 

Efter sömn, lunch tillagad av privatkock och en lunkande återstart av dagen bar det av. Majan och Hasse var målet för dagen och där blev vi kvar, Patrik och jag, under många timmar i solen. Faktiskt så många att vi bara hann hem och byta om till badkläder innan det var dags att åka dit igen. Skinksallad, vin och några goda vänner är den allra bästa inledningen på en badkväll, i alla fall en bad i tunnankväll. Så mycket skratt det blev och så många russin som slutligen klev upp ur badet, för att fylla på det urbadade energiförrådet med kaffe och glass. Soliga dagar i goda vänners lag kan rekommenderas för kraftigt förhöjd livskvalitet., kan jag tala om. Nu blir det umgänge med John Blund. Jag riktigt längtar efter att få krypa i säng med honom. 

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Soliga dagar i sig tycker jag ger höjd livskvalité, men visst ger goda vänner såna dagar en extra guldkant!! Hoppas John Blund gjorde dig sällskap och att hela natten förflöt i sömnens tecken!!

Ulrika sa...

Jo, faktiskt kom John Blund och kröp ner hos mig ganska omgående efter sänggående Ulrika. Å vänner är en extra guldkant, även bloggiga sådana :)
Kram