fredag 8 februari 2013

Himmelsk lunch

Prästen Anette
Morgonen började på ett bra sätt med kaffe tillsammans med en mycket frusen Tove. Igår när vi hälsade på hemma hos henne gick en fas någonstans i hemmet, som idag visat vad den gick för. Tydligen hade hennes hem förvandlats till nåt mer kylskåpsliknande under natten. Om hur det löst sig ska jag uppdatera mig senare under dagen. 

Lunchen bestod av thaimat i synnerligen gott sällskap. Anette, tillika den präst som begravt både Carro och Henke och varit med genom allt i sen de dog, stod för det goda sällskapet. Det var ett tag sen vi sågs nu, så det var extra trevligt att träffas. Det är en underbar människa, hon är modig och bjuder på sig själv. Hon vågar ställa de där frågorna som människor i allmänhet inte törs närma sig när nåt söndertrasande i livet har hänt. Idag var det dock inte det söndertrasande umgänget gällde, idag var det uppdatering av den senaste tidens göromål som stod i fokus. 

Nu blir det alldeles strax arbetsmöte och webbhantering som står på menyn. Även det kan bli trevligt, kanske inte lika trevligt som lunchen, men ändå trivsamt på ett mer vardagligt rutinmässigt vis. Fredagen so far har varit en bra fredag :)

Inga kommentarer: